A sonka mellé friss kenyeret sütöttem.
Változatosság képen a tésztához tettem bő három kanál réteslisztet és nagyon szép lett a belseje is.
Természetesen teatűzhelyben sültek.
Tenyeremmel össze nyomtam egy darab kenyeret és mint a szivacs rugalmasan kirúgta magát eredeti állapotára.
Recept lentebb!
300 ml víz (ez lehet kicsivel kevesebb vagy több, függ a liszt milyenségétől!)
600- 650 g BL55 liszt
600- 650 g BL55 liszt
3 evőkanál rétesliszt
3 evőkanál olvasztott vaj
3 kávéskanál só (csapósan)
1/2 evőkanál porcukor
+ a 12 órás kovász
3 evőkanál olvasztott vaj
3 kávéskanál só (csapósan)
1/2 evőkanál porcukor
+ a 12 órás kovász
+
12 órás kovász receptje:
150 ml víz
150 g liszt
30 g élesztő
150 ml víz
150 g liszt
30 g élesztő
Sütés előtti napon kell kikavarni mint a galuska tésztát!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése